Place2Party 4th Anniversary!

Place2Party viert zijn 4-jarig bestaan. De line-up garandeert alweer een topfeestje te worden!

Partyshakerz feat. Violinvasion

Cocktailshakers blend different ingredients into delicious drinks, Partyshakerz mix different musical elements into one memorable set!
Which elements? First of all music, the best tracks from various genres ranging from urban and pop over house to bass music and much more. They drop bombs that destroy the dancefloor and play classics to keep the crowd going. The MC adds a touch of interaction by galvanizing the crowd. All together with a big dash of energy, topped off with a twist of flexibility, and you got yourself a true Partyshakerz set!
Partyshakerz, Party with capital P! SOME KEY PERFORMANCES
Tomorrowland – Summerfestival – Laundry Day – Sunrise Festival – Sunset Festival – Daydream Festival
Replay Festival – Beachland – Marktrock Leuven – Boerenrock – …Recently song writing has wandered its way into my life. I believe there is no better way to express myself than through song. After a bad day, it’s nice to be able to sit down and write about it. It can make all your problems just disappear and float away. Listening to other musical artists that I like gives me inspiration. My guitar teacher also points me in the right direction and gives me guidance as I need it. I love to just sit with my guitar and make up random lyrics about past experiences or what I’m going through at the moment.

Kobe Ilsen & Victor Verhulst

DJ Artois

Artois draait al 12 jaar lang in de betere danscafés van Vlaanderen. Als resident van de Viking Oostduinkerke, Place2Party en als vaste waarde in de Overpoort ben je met Artois verzekerd van een topfeestje!

Dj Lanier

Lanier was amper 16 jaar toen hij begon als dj op lokale fuiven. Eindelijk kon hij zijn passie voor muziek, zijn droom om DJ te worden, waarmaken. Twee jaar later kwam zijn carrière in een stroomversnelling : hij werd hij resident-dj in een studentencafé. Eén wekelijkse dj- residentie werden er twee… Iets later werden het drie avonden, vier avonden… Al snel had Lanier 5 tot 6 residenties per week. Fuiven, galabals, studentencafé’s, trendy bars, discotheken, beachclubs enzovoort.

Beetje bij beetje, werd hij een icoon in zijn muziekstijl : zijn muzikale diversiteit zorgt ervoor dat hij werkelijk iederéén op de dansvloer krijgt. Hij neemt je mee in zijn muzikale wereld. Een wereld waar de sfeer zwoeler is, waar de bewegingen soepeler zijn, waar het geluid kleurrijker is.

P2P 4th Anniversary – Early Bird
Beschikbaar tot 20 september 2018
P2P 4th Anniversary – Regular
Beschikbaar tot 20 oktober 2018 om 12u.

10,00In winkelmand


P2P 4th Anniversary – V.I.P. Package
Toegang voor 8 personen inbegrepen  – Gereserveerde tafel in de gerestylde VIP area  – €250 Pay2Party drankenbudget.

250,00In winkelmand